Andere websites met nuttige informatie

 

Gemeente Ede:
Onze website bevat nieuws van de gemeente, informatie over het gemeentebestuur, informatie over producten en diensten van de gemeentelijke organisatie en nog veel meer.

 

Evenementen Comité Harskamp
Comité bestaande uit afgevaardigden van Sport Vereniging Harskamp, Vrijwillige Brandweer Harskamp, Middenstands Vereniging Harskamp en Muziekvereniging Excelsior die zich onder andere bezighoudt met de organisatie van Koninginnedag.

Provincie Gelderland
'Provincie Gelderland'. Waar denkt u dan aan? Aan het geografische gebied met al zijn prachtige landelijke kenmerken? Of aan de politieke bestuursorganisatie Gelderland? Hier vindt u informatie over deze beide 'Gelderlanden'.

 

Welstede
Welstede is een maatschappelijke organisatie die open en vanuit eigen kracht en betrokkenheid zich inzet om de leefbaarheid en de ontplooiingskansen van de inwoners van Ede te vergroten. Meedoen, midden in de samenleving is ons motto.

Regio Belang Veluwe & Vallei
Regio Belang Veluwe & Vallei zet zich in voor het zorgvuldig en gebalanceerd afwegen van belangen, wanneer het gaat om planvorming en uitvoering van maatregelen die ten aanzien van de leefomgeving, voor mens en dier op de Veluwe en in de Geldersche Vallei.

 

Middenstandsvereniging Harskamp

 

Comments are closed.